top of page
Search

SUAMI TOLAK TAWARAN ISTERI?? APAKAH MAKSUDNYA??

Jika tiba-tiba si suami menolak anda daripada terus bersama di atas katil, mungkin ada sesuatu yang tidak kena pada diri anda. Cuba anda perhatikan diri anda dengan sebaiknya kerana mungkin bagi wanita bau itu adalah normal, tetapi jika si suami mula bersuara anda harus melakukan sesuatu.


Cuba anda imbas kembali, apakah gaya hidup pemakananan yang akan dibincangkan ini adalah rutin harian anda?


#1 Kopi

Tidak boleh disangkal bahawa kopi sememangnya sedap untuk diminum. Dengan aromanya yang kuat, kadang kala boleh memberikan kesan kepada bau Miss V anda.  Hal ini kerana dehidrasi yang disebabkan terlalu banyak minum kopi boleh menjejaskn kebersihan Miss V.

 

#2 Timun

Timun sangat digemari dan sentiasa dijadikan ulaman jika tiada sayur, tetapi jika terlalu banyak mengambil timun ia tidak baik untuk dalaman wanita kerana ia menjadi punca Miss V menjadi berair dan pasti anda akan berasa tidak selesa.


#3 Bawang

Tidak dinafikan pengamalan pemakanan bawang sememangnya memberikan khasiat yang tersendiri. Namun, sedar atau tidak, pengambilan yang banyak dan kerap boleh menyebabkan Miss V berbau kurang sedap.


Jika nak disenaraikan tentang makanan yang boleh menyebabkan bau tidak menyenangkan sememangnya banyak. Namun penjagaan dan kebersihan diri sememangnya penting, terutamanya kebersihan pakaian dalaman kita.SEGAR WANGI WASH V’ASIA adalah pencuci yang menjadi pilihan ramai wanita diluar sana yang mana diadun dengan 10 ramuan rahsia ekstrak herba yang terbaik, bertindak sebagai pembersih dan perlindung alat sulit wanita daripada jangkitan, bau, masalah keputihan dan gatal berair.


Apakah kelebihan Segar Wangi Wash V’Asia?

  • Menghindari jangkitan, bau, masalah keputihan, gatal dan berair pada alat sulit wanita.

  • Membantu mengeringkan luaran vagina agar sentiasa segar dan sihat

  • Mencantik, menggebu, memuda dan mencerahkan kulit sekitar vagina

  • Mengekalkan tahap pH yang sesuai.

ANDA TIDAK PERLU RISAU DAH, SUAMI AKAN SENTIASA MENDAMPINGI ANDA KERANA ITULAH RAHSIA TERBAIK WANITA.

Ikuti kami di Facebook & Instagram kami di vasia.official. Hubungi kami di talian Hotline 1-800-88-3990 atau 019-6644492 untuk konsultasi percuma.

 

DAPATKAN RANGKAIAN PRODUK VASIA DI TOKO JAMU, SHOPEE & LAZADA SEKARANG!!!!

218 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page