top of page
Search

KEMBALI PERSIS ANAK DARA

Updated: Feb 13, 2023

Kebanyakan wanita selepas bersalin atau beranak ingin kembali ketatkan miss V. Miss V wanita mudah mengalami masalah seperti berair, longgar, hilang daya kemutan dan hilang sensitiviti kerana lubang miss v akan meregang ketika bersalin juga bila meningkat usia. Wanita yang tidak menjaga tubuh, pemakanan juga tidak amalkan senaman akan menyebabkan masalah miss V longgar tidak sehebat atau seketat dahulu pada kemudian hari.
Masalah wanita ini menyebabkan hubungan intim menjadikan hambar , suami menolak tawaran isteri . Tentunya anda ingin kembali hebat, mantap, tegang, anjal, ketat dan persis anak dara.TAHUKAH ANDA?

Ada dua herba yang sangat bagus untuk wanita , yang pertama kacip fatimah atau nama saintifiknya labisia pumila adalah sejenis tumbuhan herba renek dengan daun yang sedikit lurus dan berwarna hijau tua. Batang pokok kacip fatimah juga tumbuh tegak, berwarna perang dan mempunyai bekas daun yang dipanggil sebagai parut yang mampu mengeluarkan akar. Ia boleh ditemui di kawasan hutan hujan tropikal di malaysia dan indonesia.


MANJAKANI

Manjakani atau nama saintifiknya Quercus Infectoria adalah tumbuhan atau pokok yang turut dikenali dengan pelbagai nama lain seperti Oak Tree, Oak Galls atau Mecca Manjakani.Kandungan dalam tumbuhan herba ini sangat bermanfaat kepada organ intim wanita.Antara kelebihannya adalah untuk mengatasi keputihan berlebihan, membunuh bakteria dan kulat, menjadikannya lebih ketat dan meningkatkan keanjalan kawasan otot faraj. Manjakani mengandung beragam mineral, seperti kalsium, fosfor, kalium, magnesium, zat besi, mangan, zinc, dan nikel. Selain itu, tanaman ini juga mengandung tanin dan antioksidan dari golongan polifenol dan flavonoid. Manjakani juga diketahui memiliki sifat antibakteria , antikulat , dan antiradang.


KACIP FATIMAH

Secara tradisionalnya, kacip fatimah telah digunakan untuk kesihatan wanita bagi menguatkan, ’mengetatkan’ dan menyembuhkan faraj wanita terutamanya setelah bersalin. Hal ini kerana kacip fatimah mengandungi estrogen semulajadi atau fitoestrogen yang boleh membantu menyembuhkan faraj. Terdapat kajian yang telah mendapati bahawa kacip fatimah mempunyai ciri-ciri aphrodisiac yang sama seperti di dalam tongkat ali yang boleh meningkatkan libido.KEMBALIKAN KEHANGATAN BERSAMA SUAMI


SENAMAN MISS V

JAMU MODEN DENGAN KHASIAT 24 BUAH DAN HERBA-HERBA TERPILIH DENGAN HARGA BERPATUTAN.


LADIES COLLAGEN formulasi 24 buah dan Herba dengan 5 herba utama, Kacip Fatimah bersama adunan terpilih seperti Pueraria Mirifica, Pueraria Lobata, Kacip Fatimah, Akar serapat, manjakani dan lain-lain.

Khasiat ladies collagen
  • Mendapatkan bentuk badan yang menarik

  • Seimbangkan hormon

  • Melambatkan proses penuaan

  • Mengembalikan keanjalan dan saiz payudara yang menawan

  • Merapatkan vagina serta melambatkan proses menopous

  • Melancarkan peredaran darah

  • Melancarkan haid dengan lebih teratur

  • Melegakan masalah wanita seperti senggugut dan keputihan

  • Mengembalikan keintiman hubungan

  • Membantu menyuburkan wanita bagi menimang cahaya mata


Nak tahu tentang LADIES COLLAGEN VASIA , anda boleh hubungi

Hotline : 1800-88-3990 atau 019-2444492


Berikut adalah link pembelian LADIES COLLAGEN VASIA :


SHOPEE: klik sini untuk pembelian
JOMBUY.MY :

LAZADA :

Rangkaian produk vasia di tokoh jamu , lazada , shopee serta www.jombuy.my pastikan vasia baru beli!1,023 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page